Garmin Epix (Gen2) fekete szürke DLC titánium, szilikon szíjjal

Teljes méretű nézet

010-02582-11

  • Típus: Fitness
  • Márka: Garmin

Termék elérhetőség: -

424 900 Ft‎

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

HORDJ EPIXET, LÉGY TE A NAP HŐSE!

Bármi is legyen a fitnesz célod, a prémium kategóriás Epix okosóra tudja, hogyan érd ezt el.
Értelmezd a tested minden rezdülését egész napos monitorozással.
Okosértesítések1, hogy ne maradj le semmiről sem, ami számít.
Beépített sportapplikációk közvetlenül a csuklódról elérhetőek.
A még jobb műholdas lefedettség még pontosabb pozíciót eredményez.
Tájékozódj magabiztosan TopoActive térképpel közvetlenül a csuklódról.
Kalandozz önfeledten bármerre is vigyen az utad, akár 16 napos okosórás üzemmódban.

ÉLETSTÍLUSHOZ ALKOTVA
A lenyűgöző 1.3"-as AMOLED kijelző, akár folyamatos világításban is életre kelti az órádat, még erős napsütésben is.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK
A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és a térképfunkciók gyors elérése érdekében.

PRÉMIUM ANYAGFELHASZNÁLÁS
Illeszd az óra megjelenését stílusodhoz a zafír kijelzővel, titánium vagy rozsdamentes acél előlappal.
Tartsd szemmel az egészségedet 0-24-ben.

PULZOXIMÉTER
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter2 szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az óra folyamatosan méri pulzusodat3 és akár riaszt is, ha túl magas vagy túl alacsony lesz pihenés közben. Ezen felül edzéseid során is ad információt, még úszás közben is.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE
A pulzusszám variabilitását használja az óra a stressz-szint pontszámának számításához. Így tudhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.
Mérd fel a teljesítményedet!

SPORTALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

ANIMÁLT EDZÉSEK
Könnyedén követhető, animált kardió, erősítő, jóga, pilátesz edzéseket nézhetsz az órád kijelzőjén. Válassz az előre betöltött edzések közül, de ezeken felül továbbiakat is letölthetsz a Garmin Connect alkalmazásból.

HIIT EDZÉSEK
Használd ezt a tevékenységi profilt számos időmérő funkcióval, segít a HIIT edzéseid során, beleértve az AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés/pihenés szakaszokat és egyebeket.

GARMIN EDZŐ
Ezek az ingyenes, testreszabott edzéstervek szakértő edzők útmutatásait tartalmazzák, alkalmazkodnak hozzád és céljaidhoz. Az edzések közvetlenül a Garmin Connect alkalmazásból szinkronizálódnak az órádra.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

VO2 MAX
Edzz okosabban a VO2 max segítségével, mely jelzi, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. Terepfutásnál alkalmazkodik a hőség vagy magasságviszonyok által okozott teljesítménybeli változásokhoz.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 ma-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

VALÓS IDEJŰ STAMINA
Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet - kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy a futás tevékenység elején.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre, illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A SurflineŽ widgettel az órádon láthatod az ár/apály, hullámmagasság, szél és szörfösök általi elemzését az 5 legközelebbi helyre. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions™ alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.
Navigálj bármerre, amerre a kalandod visz.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS
Többféle globális navigációs rendszert is elérhetsz (GPS, GLONASS, GALILEO), valamint a műholdak által sugárzott többféle frekvenciát is feldolgozhatsz. Ennek köszönhetően javul a pontosság olyan helyeken, ahol általában a műholdjelek visszaverődnek, gyengék vagy akadályozva vannak.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

AKKLIMATIZÁCIÓ
Ez a widget megmutatja az aktuális magasságot, a véroxigénszint alkalmazkodását2, a szívritmust3 és a légzés gyakoriságát. Ezáltal láthatod, mennyire bírod a jelenlegi magasságon.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.TOPOACTIVE TÉRKÉPEK TÖBB KONTINENSRE
Tölts le a TopoActive térképet Wi-FiŽ kapcsolaton keresztül a világ minden területéről. A Sapphire verziók esetében a helyi térképek előre betöltve megtalálhatóak az órán. Láthatod a magassági vonalakat, nevezetes csúcsokat, parkokat, partvonalat, folyókat, tavakat és egyéb terepi jellemzőket.

SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

GOLFPÁLYÁK
Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 41000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

KÖRÚT TERVEZÉS
Adj meg egy távolságot és máris olyan útvonalterveket kapsz, melyek visszavisznek a kiindulópontra. A Trendline™ népszerűségi útvonaltervekkel a helyiek által használt útvonalakon navigálhatsz.

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA TÖRTÉNŐ NAVIGÁCIÓ
Kövesd a tervezett utat vagy pályát fordulóról-fordulóra vezérléssel, mely már időben mutatja, hol kell lekanyarodni.
Maradj kapcsolódva.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció4 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ
Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

POWER MANAGER
Láthatod, hogyan befolyásolják a szenzorok és beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az élettartamot.
AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Akár 16 napos üzemidő okosóra üzemmódban és 42 orás GPS használattal.
1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.
2 Nem Egészségügyi Készülék, nem alkalmas diagnosis felállítására vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
3 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
4 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A Biztonsági és nyomorkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Garmin Epix (Gen2) fekete szürke DLC titánium, szilikon szíjjal

Garmin Epix (Gen2) fekete szürke DLC titánium, szilikon szíjjal

HORDJ EPIXET, LÉGY TE A NAP HŐSE!

Bármi is legyen a fitnesz célod, a prémium kategóriás Epix okosóra tudja, hogyan érd ezt el.
Értelmezd a tested minden rezdülését egész napos monitorozással.
Okosértesítések1, hogy ne maradj le semmiről sem, ami számít.
Beépített sportapplikációk közvetlenül a csuklódról elérhetőek.
A még jobb műholdas lefedettség még pontosabb pozíciót eredményez.
Tájékozódj magabiztosan TopoActive térképpel közvetlenül a csuklódról.
Kalandozz önfeledten bármerre is vigyen az utad, akár 16 napos okosórás üzemmódban.

ÉLETSTÍLUSHOZ ALKOTVA
A lenyűgöző 1.3"-as AMOLED kijelző, akár folyamatos világításban is életre kelti az órádat, még erős napsütésben is.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK
A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és a térképfunkciók gyors elérése érdekében.

PRÉMIUM ANYAGFELHASZNÁLÁS
Illeszd az óra megjelenését stílusodhoz a zafír kijelzővel, titánium vagy rozsdamentes acél előlappal.
Tartsd szemmel az egészségedet 0-24-ben.

PULZOXIMÉTER
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter2 szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az óra folyamatosan méri pulzusodat3 és akár riaszt is, ha túl magas vagy túl alacsony lesz pihenés közben. Ezen felül edzéseid során is ad információt, még úszás közben is.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE
A pulzusszám variabilitását használja az óra a stressz-szint pontszámának számításához. Így tudhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.
Mérd fel a teljesítményedet!

SPORTALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

ANIMÁLT EDZÉSEK
Könnyedén követhető, animált kardió, erősítő, jóga, pilátesz edzéseket nézhetsz az órád kijelzőjén. Válassz az előre betöltött edzések közül, de ezeken felül továbbiakat is letölthetsz a Garmin Connect alkalmazásból.

HIIT EDZÉSEK
Használd ezt a tevékenységi profilt számos időmérő funkcióval, segít a HIIT edzéseid során, beleértve az AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés/pihenés szakaszokat és egyebeket.

GARMIN EDZŐ
Ezek az ingyenes, testreszabott edzéstervek szakértő edzők útmutatásait tartalmazzák, alkalmazkodnak hozzád és céljaidhoz. Az edzések közvetlenül a Garmin Connect alkalmazásból szinkronizálódnak az órádra.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

VO2 MAX
Edzz okosabban a VO2 max segítségével, mely jelzi, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. Terepfutásnál alkalmazkodik a hőség vagy magasságviszonyok által okozott teljesítménybeli változásokhoz.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 ma-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

VALÓS IDEJŰ STAMINA
Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet - kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy a futás tevékenység elején.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre, illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A SurflineŽ widgettel az órádon láthatod az ár/apály, hullámmagasság, szél és szörfösök általi elemzését az 5 legközelebbi helyre. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions™ alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.
Navigálj bármerre, amerre a kalandod visz.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS
Többféle globális navigációs rendszert is elérhetsz (GPS, GLONASS, GALILEO), valamint a műholdak által sugárzott többféle frekvenciát is feldolgozhatsz. Ennek köszönhetően javul a pontosság olyan helyeken, ahol általában a műholdjelek visszaverődnek, gyengék vagy akadályozva vannak.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

AKKLIMATIZÁCIÓ
Ez a widget megmutatja az aktuális magasságot, a véroxigénszint alkalmazkodását2, a szívritmust3 és a légzés gyakoriságát. Ezáltal láthatod, mennyire bírod a jelenlegi magasságon.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.TOPOACTIVE TÉRKÉPEK TÖBB KONTINENSRE
Tölts le a TopoActive térképet Wi-FiŽ kapcsolaton keresztül a világ minden területéről. A Sapphire verziók esetében a helyi térképek előre betöltve megtalálhatóak az órán. Láthatod a magassági vonalakat, nevezetes csúcsokat, parkokat, partvonalat, folyókat, tavakat és egyéb terepi jellemzőket.

SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

GOLFPÁLYÁK
Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 41000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

KÖRÚT TERVEZÉS
Adj meg egy távolságot és máris olyan útvonalterveket kapsz, melyek visszavisznek a kiindulópontra. A Trendline™ népszerűségi útvonaltervekkel a helyiek által használt útvonalakon navigálhatsz.

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA TÖRTÉNŐ NAVIGÁCIÓ
Kövesd a tervezett utat vagy pályát fordulóról-fordulóra vezérléssel, mely már időben mutatja, hol kell lekanyarodni.
Maradj kapcsolódva.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció4 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ
Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

POWER MANAGER
Láthatod, hogyan befolyásolják a szenzorok és beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az élettartamot.
AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Akár 16 napos üzemidő okosóra üzemmódban és 42 orás GPS használattal.
1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.
2 Nem Egészségügyi Készülék, nem alkalmas diagnosis felállítására vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
3 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
4 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A Biztonsági és nyomorkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.

Írja meg véleményét

30 hasonló termék ebben a kategóriában