Garmin Enduro 2

Teljes méretű nézet

010-02754-01

  • Típus: Fitness
  • Márka: Garmin

Termék elérhetőség: -

467 900 Ft‎

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

FUSS, AMEDDIG CSAK BÍRSZ!

Napelemes töltés biztosítja az extrahosszú GPS-es üzemidőt, hogy felkészülj a következő ultraversenyedre. Emellett pontos, energiatakarékos helymeghatározás és beépített térképek segítenek, hogy rálelj utadra.
Napelem biztosítja a kategória legkiemelkedőbb akkumulátoros üzemidejét a leghosszabb versenyekre.
Haladj akár 150 órán át GPS-szel és napelemes töltéssel1.
A SatIQ™ technológia a legjobb üzemidőt biztosítja helymeghatározás pontosságának romlása nélkül.
Tudd, hova mész. A TopoActive térképek a NextFork™-kal segítenek ebben.
Szupererős LED elemlámpa segít, hogy mindent szemmel tarthass a környékeden.
Emelkedőt is figyelembe vevő teljesítményelemzés segít, hogy edzésed magasabb szintre emelhesd.

NAPELEMES AKKUMULÁTOR
Akár 34 napos akkumulátoros üzemidő okosóra üzemmódban, egészségügyi adatok mérésével, további 12 nap erős napfénynél2. 150 órás GPS-es működés napfényben1, hogy mérhesd a teljesítményed edzés és verseny során.

EXTREMITÁS A LELKE
Ellenálló, kifinomult és könnyű. Ez a kialakítás jellemzi a 35,6 mm képátlójú, napelemes, 51 mm tokozású zafírkristály lencséjű Endurot. Az UltraFit óraszíj még hosszabb használat során is kényelmes, akár szélsőséges körülmények között is.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK
A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és egyéb funkciók gyors elérése érdekében.
Eddz okosabban, juss még messzebbre.

TEREP VO2 MAX
A terep VO2 Max megbecsli a kardiovaszkuláris fitnesz szintedet, a terepi jellemzők figyelembe vételével, ami a teljesítményedet befolyásolja.

ULTRAFUTÁS TEVÉKENYSÉG
Használd az ultrafutás tevékenységet a pihenőidők mérésére és jelöld, mennyi időt töltesz a frissítőállomásokon.

ADVENTURE RACING ALKALMAZÁS
Ez a tevékenységi profil lehetővé teszi, hogy lásd a pulzusod, magasság, szakaszidők és további adatokat a verseny során. Rögzíti helyzetedet, de nem láthatod a verseny során a versenyszabályoknak megfelelően. Az összegző képernyő segít jóváhagyni a versenyidődet.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

GRADE-ADJUSTED PACE
Alkalmazkodj a terep változásaihoz és teljesíts a terveid szerint.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

HŐ- ÉS MAGASSSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ
Készülj fel bármilyen környezetre. Arra alkalmas okostelefonnal párosítva figyelemmel követheted, hogy tested hogyan alkalmazkodik az egyedi környezeti jellemzőkhöz hő- és magassági akklimatizációval.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 max-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

AUTOMATIC PIHENÉSI IDŐ
Ultrafutás során órád automatikusan nyomon követi, mennyi időt töltesz ellenőrzőponton, így nincs szükség megállítani a futást.
Légy még erősebb!

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával3.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.
Lépj a célba!

SZUPERERŐS ELEMLÁMPA
Hogy alacsony fényviszonyok között is el tudj igazodni, a beépített szupererős, több LEDből álló elemlámpa (kétszer olyan erős, mint a f?nixŽ 7X multisport GPS-es okosóra) világít fehér vagy piros színnel.

SATIQ™ TECHNOLOGY
Az AutoSelect üzemmód a SatIQ technológia felhasználásával dinamikusan változtatja a GPS-es módokat, hogy maximálisan kihasználhasd az akkumulátort, hogy pozíciód pontossága kompromittálná.

MULTI-BAND FREKVENCIATÁMOGATÁS
A kiemelkedő pontosságú technológia, ami korábban csak a katonaság számára volt elérhető, megtalálható ebben az órában. A műholdak által küldött többféle frekvencia is értelmezhető az óra által, így olyan helyeken is jobb a helymeghatározás, ahol a jel visszaverődik, gyenge vagy nem tud áthaladni.

NEXTFORK™ TÉRKÉPEK
Láthatod a következő elágazást az ösvényen, és annak nevét.

POI-K ELŐTTED
Egy pillantással felmérheted a választott POI pontokat magad előtt. Teljesítményelemzést, köridőket, és távolság/magasság adatokat is láthatsz, valamint a következő, főbb pontok összegzését.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

MULTIKONTINENS TOPO TÉRKÉPEK
Előre betöltve megtalálható a TopoActive Europe térkép, melyet kiegészíthetsz a világ bármely területére. A beépített Wi-FiŽ segítségével egyszerűen tölthetsz le és frissíthetsz térképeket számítógép használata nélkül.
Monitorozd a tested, törj a csúcsra!

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezáltal kiszámítva a stressz-szintedet. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod mellvaspánt nélkül is.

PULZOXIMÉTER
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter5 szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE
Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.
Maradj kapcsolódva!

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatás használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció6 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ
Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.


1 Folyamatos 50000 lux fényerőt feltételezve.
2 Egész napos viseletként, napi 3 órás, 50000 lux erősségű fényt feltételezve.
3 Ha párosítva van a Garmin Connect okoseszközzel, alkalmazással ész Surfline alkalmazással.
4 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
5 Nem Egészségügyi Készülék, nem alkalmas diagnosis felállítására vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
6 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A Biztonsági és nyomorkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2

FUSS, AMEDDIG CSAK BÍRSZ!

Napelemes töltés biztosítja az extrahosszú GPS-es üzemidőt, hogy felkészülj a következő ultraversenyedre. Emellett pontos, energiatakarékos helymeghatározás és beépített térképek segítenek, hogy rálelj utadra.
Napelem biztosítja a kategória legkiemelkedőbb akkumulátoros üzemidejét a leghosszabb versenyekre.
Haladj akár 150 órán át GPS-szel és napelemes töltéssel1.
A SatIQ™ technológia a legjobb üzemidőt biztosítja helymeghatározás pontosságának romlása nélkül.
Tudd, hova mész. A TopoActive térképek a NextFork™-kal segítenek ebben.
Szupererős LED elemlámpa segít, hogy mindent szemmel tarthass a környékeden.
Emelkedőt is figyelembe vevő teljesítményelemzés segít, hogy edzésed magasabb szintre emelhesd.

NAPELEMES AKKUMULÁTOR
Akár 34 napos akkumulátoros üzemidő okosóra üzemmódban, egészségügyi adatok mérésével, további 12 nap erős napfénynél2. 150 órás GPS-es működés napfényben1, hogy mérhesd a teljesítményed edzés és verseny során.

EXTREMITÁS A LELKE
Ellenálló, kifinomult és könnyű. Ez a kialakítás jellemzi a 35,6 mm képátlójú, napelemes, 51 mm tokozású zafírkristály lencséjű Endurot. Az UltraFit óraszíj még hosszabb használat során is kényelmes, akár szélsőséges körülmények között is.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK
A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és egyéb funkciók gyors elérése érdekében.
Eddz okosabban, juss még messzebbre.

TEREP VO2 MAX
A terep VO2 Max megbecsli a kardiovaszkuláris fitnesz szintedet, a terepi jellemzők figyelembe vételével, ami a teljesítményedet befolyásolja.

ULTRAFUTÁS TEVÉKENYSÉG
Használd az ultrafutás tevékenységet a pihenőidők mérésére és jelöld, mennyi időt töltesz a frissítőállomásokon.

ADVENTURE RACING ALKALMAZÁS
Ez a tevékenységi profil lehetővé teszi, hogy lásd a pulzusod, magasság, szakaszidők és további adatokat a verseny során. Rögzíti helyzetedet, de nem láthatod a verseny során a versenyszabályoknak megfelelően. Az összegző képernyő segít jóváhagyni a versenyidődet.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

GRADE-ADJUSTED PACE
Alkalmazkodj a terep változásaihoz és teljesíts a terveid szerint.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

HŐ- ÉS MAGASSSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ
Készülj fel bármilyen környezetre. Arra alkalmas okostelefonnal párosítva figyelemmel követheted, hogy tested hogyan alkalmazkodik az egyedi környezeti jellemzőkhöz hő- és magassági akklimatizációval.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 max-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

AUTOMATIC PIHENÉSI IDŐ
Ultrafutás során órád automatikusan nyomon követi, mennyi időt töltesz ellenőrzőponton, így nincs szükség megállítani a futást.
Légy még erősebb!

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával3.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.
Lépj a célba!

SZUPERERŐS ELEMLÁMPA
Hogy alacsony fényviszonyok között is el tudj igazodni, a beépített szupererős, több LEDből álló elemlámpa (kétszer olyan erős, mint a f?nixŽ 7X multisport GPS-es okosóra) világít fehér vagy piros színnel.

SATIQ™ TECHNOLOGY
Az AutoSelect üzemmód a SatIQ technológia felhasználásával dinamikusan változtatja a GPS-es módokat, hogy maximálisan kihasználhasd az akkumulátort, hogy pozíciód pontossága kompromittálná.

MULTI-BAND FREKVENCIATÁMOGATÁS
A kiemelkedő pontosságú technológia, ami korábban csak a katonaság számára volt elérhető, megtalálható ebben az órában. A műholdak által küldött többféle frekvencia is értelmezhető az óra által, így olyan helyeken is jobb a helymeghatározás, ahol a jel visszaverődik, gyenge vagy nem tud áthaladni.

NEXTFORK™ TÉRKÉPEK
Láthatod a következő elágazást az ösvényen, és annak nevét.

POI-K ELŐTTED
Egy pillantással felmérheted a választott POI pontokat magad előtt. Teljesítményelemzést, köridőket, és távolság/magasság adatokat is láthatsz, valamint a következő, főbb pontok összegzését.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

MULTIKONTINENS TOPO TÉRKÉPEK
Előre betöltve megtalálható a TopoActive Europe térkép, melyet kiegészíthetsz a világ bármely területére. A beépített Wi-FiŽ segítségével egyszerűen tölthetsz le és frissíthetsz térképeket számítógép használata nélkül.
Monitorozd a tested, törj a csúcsra!

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezáltal kiszámítva a stressz-szintedet. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod mellvaspánt nélkül is.

PULZOXIMÉTER
A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter5 szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE
Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.
Maradj kapcsolódva!

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatás használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció6 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ
Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.


1 Folyamatos 50000 lux fényerőt feltételezve.
2 Egész napos viseletként, napi 3 órás, 50000 lux erősségű fényt feltételezve.
3 Ha párosítva van a Garmin Connect okoseszközzel, alkalmazással ész Surfline alkalmazással.
4 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
5 Nem Egészségügyi Készülék, nem alkalmas diagnosis felállítására vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
6 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A Biztonsági és nyomorkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.

Írja meg véleményét

30 hasonló termék ebben a kategóriában