Garmin Tactix 7 Sapphire

Teljes méretű nézet

010-02704-01

  • Típus: Fitness
  • Márka: Garmin

Termék elérhetőség: -

467 900 Ft‎

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

PRÉMIUM TAKTIKAI GPS-ES MULTISPORT KARÓRA
Zafír óraüvegével, hagyományos gomjaival és érintőkijelzőjével ez a GPS-es multisport okosóra különleges taktikai funkciókat, térképet, zenelejátszást, fejlett edzési funkciókat és még sok egyebet kínál.
MIL-STD-810 katonai szabványok szerint ellenálló, ehhez igazodó, prémium kialakítással.
Az akkumulátoros idő ne szabjon határt, akár 28 nap okosóra üzemmódban..
Sötétedés után a beépített LED elemlámpa segít a haladásban.
Maradj rejtve az olyan különleges funkciókkal, mint az éjjellátó kompatibilitás.
Navigálj multi-GNSS műholdvevővel és kültéri érzékelőkkel.
Élvezd az okos funkciókat, mint például a Garmin Pay, zenelejátszás, okos üzenetek, arra alkalmas okostelefonoddal.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ
Akár 28 napos akkumulátoros üzemidő okosóraként és akár 89 órányi GPS-es üzemmód..

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS
MIL-STD-810 katonai szabvány szerint tesztelt, ellenálló, ugyanakkor kifinomult kialakítású 35,6 mm képátlójú kijelzővel.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ ÉS GOMBOK
Hagyományos gombos kialakítás, melyet kiegészít az új, érzékeny kijelző a funkciók és lehetőségek gyors kiválasztása érdekében.
Minden, ami a feladatok végrehajtásához szükséges.

BEÉPÍTETT ZÖLD VAGY FEHÉR LÁMPA
Gyenge fényviszonyok között segít eligazodni a beépített LED-es lámpa, mely könnyen bekapcsolható és fehéren vagy zölden is képes világítani.

ÉJJELLÁTÓ KOMPATIBILIS
Könnyedén váltható a nappali vagy az éjszakai kijelző, mely éjjellátóval is leolvasható.

LOPAKODÓ ÜZEMMÓD
A lopakodó üzemmódban az óra továbbra is használható marad, de a GPS helyzet továbbítása és tárolása megszűni, valamint lekapcsolja a vezeték nélküli kapcsolatokat és kommunikációt.

KILL SWITCH
Ha a biztonság kritikus, a kill switch törli a memóriát és a felhasználói adatokat.

JUMPMASTER ÜZEMMÓD
Ez a funkció katonai irányelvek alapján számítja ki a nagy magasságú ugrási pontokra a célterülethez történő navigációt az ugrást követően.

KETTŐS HELYFORMÁTUM
Szinkronizáld egyszerűen a többiekkel az órádat, ezen felül egyszerre láthatod az UTM és a katonai referenciarácsot egyazon kijelzőn.

KIVETÍTETT ÚTVONALPONTOK
Ments el távoli helyeket, melyekhez visszatalálhatsz később.

DIRECT-TO NAVIGÁCIÓ
Navigálj közvetlenül helyekre vagy repülőterekre a világméretű repülős adatbázisból, vagy válaszd ki a közeli reptereket.

IDŐJÁRÁSI INFORMÁCIÓK
Repülős időjárási információk, beleértve a NEXRAD radar, METAR és TAF információkat, így láthatod a szelet, láthatóságot, barometrikus nyomást és számos egyebet1.
Teljesítmény egy teljesen új szinten.

BEÉPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az futás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás, de ezen felül még rengeteg opció áll rendelkezésedre.

HIIT EDZÉSEK
Ez a tevékenységprofil nyomon követi a HIIT edzéseket, mint az AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés, pihenés szakaszokat és egyebeket.

NAPI EDZÉSJAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzésállapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzésedet és edzettségi szintedet.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futás tevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trend adatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

POI-K ELŐTTED
Egy pillantással felmérheted, a választott POI pontokat magad előtt. Teljesítmény elemzést, köridőket, távolság/magasság adatokat is láthatsz, valamint a következő, főbb pontok összegzését.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 max-ra, regenerálódási tanácsadóra2 vonatkozóan és még sok másra.

VALÓS IDEJŰ STAMINA
Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet, kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy futás elején.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb, kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitásfaktort, stressz-szintet, napi aktivitást, alvást.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot ad, melyet legközelebb megdönthetsz.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.
Minden kalandra.

MULTI-BAND GNSS
Számos navigációs műholdrendszert is elérhetsz (GPS, GLONASS, Galileo), a több frekvenciás működés pedig fejlett helymeghatározást tesz lehetővé ott is, ahol a GNSS jelek visszaverődnek vagy általában nem képesek áthatolni.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod, milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a háromtengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

GOLFPÁLYÁK
Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42,000 pályán vilagászerte, melyeken gombos célzás és PlaysLike Distance funkció is elérhető.

SKIVIEW™ SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView térképen láthatod több, mint 2000 pálya térképét és nehézségi fokát világszerte.

TOPOACTIVE TÉRKÉPEK
A tactixŽ 7 – Standard Edition előre betöltve tartalmazza a régiód TopoActive térképét és ingyenesen lehetőséget biztosít, hogy a világ más területeiről is térképeket tölthess le a kalandozásaidhoz. Használd a beépített Wi-Fi kapcsolatot, hogy számítógép nélkül tölthess le térképeket és szoftvereket.

TERÜLETI HATÁROK
Opcionálisan megjelenítheted a területi határokat topográfiai térképeken, melyek segítenek, hogy a megfelelő helyen maradj.

POWER MANAGER
Láthatod, miként befolyásolják az érzékelők és a beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az üzemidőt.
Tartsd szemmel az egészségedet 0-24-ben.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezzel kiszámítva a stressz-szintedet. Ezen felül akár víz alatt is méri pulzusod mellkaspánt nélkül is.

PULZOXIMÉTER
Magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE
Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőd, hogy célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt folyadék mennyiségéhez.
Még több lehetőség, melyet használhatsz a napod során.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő pénzügyi szolgáltatás használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban, vagy ha az órád balesetet érzékel, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció elküldi helyzetedet a vészhelyzeti elérhetőségekre5.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.
1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.
2 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
3 Ha párosítva van a Garmin Connect™ okos készülékkel és a Surfline okos készülék alkalmazással.
4 Nem egészségügyi készülék. Nem alkalmas diagnózis felállítására, vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
5 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési funkciókért látogass el a következő oldalra:Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logo egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logo az Amazon.com, Inc. védjegye.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Garmin Tactix 7 Sapphire

Garmin Tactix 7 Sapphire

PRÉMIUM TAKTIKAI GPS-ES MULTISPORT KARÓRA
Zafír óraüvegével, hagyományos gomjaival és érintőkijelzőjével ez a GPS-es multisport okosóra különleges taktikai funkciókat, térképet, zenelejátszást, fejlett edzési funkciókat és még sok egyebet kínál.
MIL-STD-810 katonai szabványok szerint ellenálló, ehhez igazodó, prémium kialakítással.
Az akkumulátoros idő ne szabjon határt, akár 28 nap okosóra üzemmódban..
Sötétedés után a beépített LED elemlámpa segít a haladásban.
Maradj rejtve az olyan különleges funkciókkal, mint az éjjellátó kompatibilitás.
Navigálj multi-GNSS műholdvevővel és kültéri érzékelőkkel.
Élvezd az okos funkciókat, mint például a Garmin Pay, zenelejátszás, okos üzenetek, arra alkalmas okostelefonoddal.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ
Akár 28 napos akkumulátoros üzemidő okosóraként és akár 89 órányi GPS-es üzemmód..

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS
MIL-STD-810 katonai szabvány szerint tesztelt, ellenálló, ugyanakkor kifinomult kialakítású 35,6 mm képátlójú kijelzővel.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ ÉS GOMBOK
Hagyományos gombos kialakítás, melyet kiegészít az új, érzékeny kijelző a funkciók és lehetőségek gyors kiválasztása érdekében.
Minden, ami a feladatok végrehajtásához szükséges.

BEÉPÍTETT ZÖLD VAGY FEHÉR LÁMPA
Gyenge fényviszonyok között segít eligazodni a beépített LED-es lámpa, mely könnyen bekapcsolható és fehéren vagy zölden is képes világítani.

ÉJJELLÁTÓ KOMPATIBILIS
Könnyedén váltható a nappali vagy az éjszakai kijelző, mely éjjellátóval is leolvasható.

LOPAKODÓ ÜZEMMÓD
A lopakodó üzemmódban az óra továbbra is használható marad, de a GPS helyzet továbbítása és tárolása megszűni, valamint lekapcsolja a vezeték nélküli kapcsolatokat és kommunikációt.

KILL SWITCH
Ha a biztonság kritikus, a kill switch törli a memóriát és a felhasználói adatokat.

JUMPMASTER ÜZEMMÓD
Ez a funkció katonai irányelvek alapján számítja ki a nagy magasságú ugrási pontokra a célterülethez történő navigációt az ugrást követően.

KETTŐS HELYFORMÁTUM
Szinkronizáld egyszerűen a többiekkel az órádat, ezen felül egyszerre láthatod az UTM és a katonai referenciarácsot egyazon kijelzőn.

KIVETÍTETT ÚTVONALPONTOK
Ments el távoli helyeket, melyekhez visszatalálhatsz később.

DIRECT-TO NAVIGÁCIÓ
Navigálj közvetlenül helyekre vagy repülőterekre a világméretű repülős adatbázisból, vagy válaszd ki a közeli reptereket.

IDŐJÁRÁSI INFORMÁCIÓK
Repülős időjárási információk, beleértve a NEXRAD radar, METAR és TAF információkat, így láthatod a szelet, láthatóságot, barometrikus nyomást és számos egyebet1.
Teljesítmény egy teljesen új szinten.

BEÉPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK
Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az futás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás, de ezen felül még rengeteg opció áll rendelkezésedre.

HIIT EDZÉSEK
Ez a tevékenységprofil nyomon követi a HIIT edzéseket, mint az AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés, pihenés szakaszokat és egyebeket.

NAPI EDZÉSJAVASLATOK
Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzésállapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzésedet és edzettségi szintedet.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ
Futás tevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trend adatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

POI-K ELŐTTED
Egy pillantással felmérheted, a választott POI pontokat magad előtt. Teljesítmény elemzést, köridőket, távolság/magasság adatokat is láthatsz, valamint a következő, főbb pontok összegzését.

PACEPRO™ STRATÉGIA
A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

TELJESÍTMÉNY ADATOK
Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 max-ra, regenerálódási tanácsadóra2 vonatkozóan és még sok másra.

VALÓS IDEJŰ STAMINA
Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet, kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy futás elején.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ
Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb, kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitásfaktort, stressz-szintet, napi aktivitást, alvást.

MTB DINAMIKA
Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot ad, melyet legközelebb megdönthetsz.

CLIMBPRO FUNKCIÓ
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK
A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.

BACKCOUNTRY SÍFUTÁS
Légy tájékozott a hóhelyzetről. Ez az előre feltöltött profil segít megkülönböztetni a sífutást és a mászást. Emelkedésre illetve süllyedésre vonatkozó mutatókat jelenít meg.

SÍ DINAMIKA
A külön vásárolható HRM-Pro pulzuspánt segítségével a teljesítménymérő segít mérni a terepedzések valós megterhelését.
Minden kalandra.

MULTI-BAND GNSS
Számos navigációs műholdrendszert is elérhetsz (GPS, GLONASS, Galileo), a több frekvenciás működés pedig fejlett helymeghatározást tesz lehetővé ott is, ahol a GNSS jelek visszaverődnek vagy általában nem képesek áthatolni.

ABC ÉRZÉKELŐK
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod, milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a háromtengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

GOLFPÁLYÁK
Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42,000 pályán vilagászerte, melyeken gombos célzás és PlaysLike Distance funkció is elérhető.

SKIVIEW™ SÍTÉRKÉPEK
Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView térképen láthatod több, mint 2000 pálya térképét és nehézségi fokát világszerte.

TOPOACTIVE TÉRKÉPEK
A tactixŽ 7 – Standard Edition előre betöltve tartalmazza a régiód TopoActive térképét és ingyenesen lehetőséget biztosít, hogy a világ más területeiről is térképeket tölthess le a kalandozásaidhoz. Használd a beépített Wi-Fi kapcsolatot, hogy számítógép nélkül tölthess le térképeket és szoftvereket.

TERÜLETI HATÁROK
Opcionálisan megjelenítheted a területi határokat topográfiai térképeken, melyek segítenek, hogy a megfelelő helyen maradj.

POWER MANAGER
Láthatod, miként befolyásolják az érzékelők és a beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az üzemidőt.
Tartsd szemmel az egészségedet 0-24-ben.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS
Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezzel kiszámítva a stressz-szintedet. Ezen felül akár víz alatt is méri pulzusod mellkaspánt nélkül is.

PULZOXIMÉTER
Magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS
Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS
Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

LÉGZÉSFIGYELÉS
Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE
Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE
Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőd, hogy célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt folyadék mennyiségéhez.
Még több lehetőség, melyet használhatsz a napod során.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK
Töltsd le a lejátszási listáidat Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő pénzügyi szolgáltatás használata esetén.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK
Ha nem érzed magad biztonságban, vagy ha az órád balesetet érzékel, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció elküldi helyzetedet a vészhelyzeti elérhetőségekre5.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.
1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.
2 A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
3 Ha párosítva van a Garmin Connect™ okos készülékkel és a Surfline okos készülék alkalmazással.
4 Nem egészségügyi készülék. Nem alkalmas diagnózis felállítására, vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
5 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési funkciókért látogass el a következő oldalra:Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logo egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logo az Amazon.com, Inc. védjegye.

Írja meg véleményét

30 hasonló termék ebben a kategóriában